Om produktet

Hvem bør ikke anvende det?

Vores produkter er generelt sikre at bruge. Er du gravid, planlægger du at blive gravid eller ammer du? Så skal du være ekstra forsigtig og tale med lægen om det, før du anvender det. Vi anbefaler det også til børn fra 16 år og opefter. Vi fraråder brug, hvis du er overfølsom over for en eller flere af ingredienserne i kosttilskuddet.
Vi tilbyder produkter til en måneds forbrug ad gangen. Vores produkter indeholder nok til 30 dages forbrug.
Vores kosttilskud produceres specielt for os i et førende laboratorium i Europa. Laboratoriet har specialiseret sig i at producere kosttilskud. Det er ISO-22000 certificeret, lever op til de nyeste HACCP-standarder og arbejder under etiketten Good Manufacturing Practice (god fremstillingspraksis).
Udløbsdatoen er trykt på emballagen. Det har generelt en levetid på omkring 18 måneder. Vi anbefaler, at du opbevarer produktet på et koldt og mørkt sted.
For vores produkter, bruger vi en anbefalet daglig tilførsel. Hvis det er muligt, opfordrer vi dig til at tage disse doser over to omgange dagligt, helst lige efter et måltid. Vi anbefaler, at de tages sammen med et glas vand.
Det anbefales, at du holder dig til den daglige anbefalede tilførsel, for at opnå det bedste resultat. Dette gælder særligt i de første par måneder. Alt afhængig af resultaterne kan du, efter få måneder, selv beslutte dig for, om du vil halvere din daglige dosis. Dette kan imidlertid påvirke resultatet. Hvis du opdager, at dine symptomer vender tilbage eller bliver værre, anbefaler vi, at du vender tilbage til den anbefalede, daglige dosis.
Med hensyn til sammensætningen af vores produkter gør vi generelt brug af ingredienser med få bivirkninger eller interaktioner med medicin. Vi anbefaler imidlertid, at du informerer din læge om det, inden du anvender det.
Vi forventer, at indtagelse over en længere periode ikke vil forårsage nogen problemer. Vi leverer et kosttilskud af høj kvalitet. Så længe du holder dig til den anbefalede daglige mængde, forventes ingen skadelige bivirkninger på den lange bane.
Om vores service

Er jeg bundet til et abonnement, hvis jeg bestiller på din hjemmeside?

Nej, en ordre forpligter dig ikke til at købe nye varer. Der findes ingen nye, planlagte automatiske forsendelser, hvis du køber noget fra os. Vi leverer udelukkende varer, der er baseret på ordrer. Derfor, hvis du ønsker at modtage en ny forsendelse, kan du blot placere en ny ordre på vores hjemmeside.
Eftersom produktet altid er på lager, vil vi afsende dine ordrer inden for 24 timer på almindelige ugedage. Leveringstiden afhænger af modtagerlandet. Indenfor Europa forventer vi en leveringstid på mellem 2 og 8 dage. Udenfor Europa tager det som regel 4 til 14 arbejdsdage.
Du kan bestille produktet via vores webshop. Vores hjemmeside på internettet accepterer betaling med kreditkort og PayPal. Vi har sikkerhed omkring vores betalingssystem, hvilket betyder, at ordreprocessen bliver så sikker som overhovedet muligt. Kontakt vores kundeservice for hjælp vedrørende din ordre.
Vores hjemmeside har en kontaktformular. Hvis du udfylder denne formular, vil du modtage svar inden for én arbejdsdag. Vi bestræber os på at svare på kunderne på deres eget sprog, når det er muligt.
Du har ret til at fortryde dit køb inden for tredive dage efter modtagelsen uden at give en grund, og returnere det til os, forudsat at produktet er stadig uåbnet. Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice inden returnering, så de er klar over, at du har returneret varen. Da dette er en forgængelig vare, kan vi desværre ikke kan acceptere annulleringen af åbnede produkter uden grund.
Vi overvåger nøje teksten på vore hjemmesider. Men det kan desværre hænde, at en fejl sniger sig ind i teksten. I disse tilfælde sætter vi stor pris på, at du kontakter os. Det kan gøres via kontaktformularen på vores hjemmeside.
Du skal ikke betale for ekstra forsendelsesomkostninger, uanset i hvilket land, du bor. Vi betaler for ekstra forsendelsesomkostninger.
I de fleste tilfælde sender vi vores produkter med standardpost. De er små nok til at kunne komme ind gennem brevsprækken. Det betyder, at du ikke behøver er være hjemme for at modtage ordren.
Nej, ordren vil blive sendt som standardpost. Derfor kan vi ikke tilbyde et sporingsnummer.
  Loading...