Finitro International B.V. påtager sig ansvaret for omhyggelig håndtering af dine personlige oplysninger. På denne side giver vi oplysninger om, hvordan dine data bliver indsamlet, når du besøger vores hjemmeside.

Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Indsamlede data

www.finitro.com bruger de indsamlede data til følgende formål:

  • Når du afgiver en ordre på vores hjemmeside, har vi brug for dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, leveringsadresse og betalingsoplysninger. Disse oplysninger er nødvendige for at behandle din ordre.
  • Du har mulighed for at oprette en konto hos os. Ovenstående oplysninger bliver opbevaret og gemt sammen med din konto i et sikkert miljø. Derved undgår du at skulle indtaste dine oplysninger igen for hver ny ordre.
  • Til at sende besked om specielle tilbud og tiltag i forbindelse med vores produkter. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement på nyhedsbrevet, kan du gøre det ved at kontakte vores kundeservice.

Ingen salg til tredjeparter

Finitro International B.V. vil aldrig sælge dine personlige data til tredjeparter. Dine oplysninger bliver kun videregivet til de ansvarlige for udførelse af din bestilling og betaling.

Ændringer af dine oplysninger

Du har ubetinget ret til at se og ændre dine oplysninger. I den forbindelse bedes du kontakte vores kundeservice.

  Loading...